Agenda

Okie Dokie Dorp 2020

Door de risico’s en de maatregelen die het coronavirus met zich meebrengen, kunnen wij als stuurgroep helaas niet anders dan Okie Dokie Dorp dit jaar niet door te laten gaan. Hoewel kinderen van vele maatregelen worden vrijgesteld, is het goed en veilig verlopen van Okie Dokie Dorp ook afhankelijk van ruim 300 vrijwilligers. Dit vinden we zelf ook erg jammer, maar we hebben geen andere keuze, gezondheid gaat altijd voor.

Dit betekent niet dat er dit jaar niks georganiseerd zal worden. Okie Dokie Dorp is ontstaan om kinderen die niet op vakantie kunnen een leuke week te bezorgen. Dit jaar zijn dat meer kinderen dan ooit tevoren. Daarom zullen wij alle zeilen bijzetten om in de week van Okie Dokie een activiteitenprogramma op te zetten waardoor de kinderen op een veilige manier op afstand een fijne vakantieweek hebben. Er zal geen inschrijving zijn voor de kinderen, iedereen kan hieraan meedoen!

Aan de exacte invulling van dit activiteitenprogramma wordt momenteel nog hard gewerkt. Blijf hierover op de hoogte via onze Facebookpagina, Instagram of website.

Deze aangepaste versie van Okie Dokie Dorp 2020 vindt plaats van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus.

Heb je nog vragen over deze versie van Okie Dokie Dorp, kijk hieronder bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Of heb je een goed idee om deze versie van Okie Dokie Dorp aan te vullen? Stuur een mailtje naar info@okiedokiedorp.nl plus d’information.


Ja, kinderen die vorig jaar zijn uitgeloot krijgen bij de volgende inschrijving voorrang op de reguliere inschrijving.

Jazeker, maar wel in de rol van jong vrijwilliger. De activiteiten die we organiseren zijn leuk voor kinderen van basisschoolleeftijd. Voor oudere kinderen proberen we een leuke week te verzorgen als jong vrijwilliger. 

Helaas niet. De stuurgroep is met behulp van vele andere vrijwilligers het hele jaar druk met de organisatie van Okie Dokie Dorp. In oktober wordt al hard gewerkt aan de organisatie van Okie Dokie Dorp 2021. Tijdstechnisch is dit dus helaas geen optie.

Ja. Kinderen van vrijwilligers die minimaal 3 dagen hebben geholpen met Okie Dokie Dorp krijgen voorrang op de reguliere inschrijving in het volgende jaar. Vrijwilligers die in 2019 ten minste 3 dagen hebben geholpen, zullen in 2021 dit privilege niet verliezen.

Nee, helaas niet. In het plaatsen van de vrijwilligers hoort iedereen een eerlijke kans te krijgen. Volgend jaar zullen we een nieuwe indeling maken.

Ja. Als je bent opgegeven als vrijwilliger met de intentie minimaal 3 dagen te helpen, heeft/hebben jouw kind(eren) volgend jaar voorrang op de reguliere inschrijving.

Load More