Agenda

Okie Dokie Dorp 2020

Door de risico’s en de maatregelen die het coronavirus met zich meebrengen, kunnen wij als stuurgroep helaas niet anders dan Okie Dokie Dorp dit jaar niet door te laten gaan. Hoewel kinderen van vele maatregelen worden vrijgesteld, is het goed en veilig verlopen van Okie Dokie Dorp ook afhankelijk van ruim 300 vrijwilligers. Dit vinden we zelf ook erg jammer, maar we hebben geen andere keuze, gezondheid gaat altijd voor.

Dit betekent niet dat er dit jaar niks georganiseerd zal worden. Okie Dokie Dorp is ontstaan om kinderen die niet op vakantie kunnen een leuke week te bezorgen. Dit jaar zijn dat meer kinderen dan ooit tevoren. Daarom zullen wij alle zeilen bijzetten om in de week van Okie Dokie een activiteitenprogramma op te zetten waardoor de kinderen op een veilige manier op afstand een fijne vakantieweek hebben. Er zal geen inschrijving zijn voor de kinderen, iedereen kan hieraan meedoen!

Aan de exacte invulling van dit activiteitenprogramma wordt momenteel nog hard gewerkt. Blijf hierover op de hoogte via onze Facebookpagina, Instagram of website.

Deze aangepaste versie van Okie Dokie Dorp 2020 vindt plaats van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus.

Heb je nog vragen over deze versie van Okie Dokie Dorp, kijk hieronder bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Of heb je een goed idee om deze versie van Okie Dokie Dorp aan te vullen? Stuur een mailtje naar info@okiedokiedorp.nl plus d’information.


[ultimate-faqs include_category=’okie-dokie-dorp-2020′ ]