Archief

Deze pagina is momenteel onder constructie…

Ter ere van ons 50-jarige bestaan zal hier in het komende jaar een archief gevormd worden. Heb jij iets interessants om bij te dragen? Laat het ons weten via info@okiedokiedorp.nl.

Wil je filmpjes van Digi Dokie Dorp graag terugkijken? Kijk op het YouTube kanaal!

In de tussentijds kan je zoals vanouds onze media bekijken:

2021

In 2021 stond Circus Formidable in Okie Dokie Dorp. Hier beleefden zij de gekste avondturen. Goochelaars, waarzeggers, clowns, en nog veel meer artiesten overspoelden Okie Dokie Dorp! 

logo 2021

2020

2020 was het eerste jaar dat Okie Dokie Dorp niet door kon gaan, en tóch is er dit jaar veel gebeurd. Dagelijks verschenen er op de website nieuwe video’s waarin vrijwilligers uitleg geven over activiteiten die jullie samen met vriendjes en vriendinnetjes thuis kunnen uitvoeren. Ook maakten de onderwaterwezens uit 2019 avonturen mee die te zien waren op RN7.

logo 2020

2019

Bij aankomst in de kasteeltuin vonden we een versteende kapitein, en wonder boven wonder was precies dit het moment dat deze kapitein weer tot leven kwam. De wezens uit de onderwaterwereld kregen de uitzonderlijke opdracht om de zeeparel te beschermen tegen de zeeheks. Zou dat ze gelukt zijn?