Agenda 2022

Inschrijving vrijwilligers

4 t/m 10 april

Inschrijving kinderen

2 t/m 8 mei

Okie Dokie Dorp 2022

15 t/m 19 augustus

Komende Editie

Zoals elk jaar starten we Okie Dokie Dorp op maandagochtend in de kasteeltuin in Wijchen. Vanaf hier lopen we gezamelijk naar het Oosterpark, waar het terrein van Okie Dokie Dorp is opgebouwd. Vanaf dit moment kunnen de kinderen hier opgehaald en gebracht worden. De tijden van Okie Dokie Dorp zijn:

Maandag: 10:00 uur t/m 16:00 uur
Dinsdag: 10:00 uur t/m 16:00 uur
Woensdag: 10:00 uur t/m 16:00 uur
Donderdag: 10:00 uur t/m 16:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur t/m 15:00 uur

De gehele week worden er leuke activiteiten georganiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. De kinderen kunnen hutten bouwen, knutselen, spellen spelen, muziek maken en nog veel meer! Wil jij helemaal goed voorbereid zijn? Bekijk dan deze pagina met handige informatie!

Word Sponsor!

Het succes van Okie Dokie Dorp is grotendeels te danken aan onze sponsoren. Wij gebruiken deze inkomsten om de kaartprijs zo laag mogelijk te houden.
Inschrijven

Ouders van kinderen die graag mee willen doen aan Okie Dokie Dorp, kunnen hun kinderen via deze webpagina inschrijven.

De inschrijving van Okie Dokie Dorp 2022 is inmiddels gesloten.

Vrijwilliger worden

Okie Dokie Dorp is een evenement dat geheel wordt georganiseerd door vrijwilligers. Dit zijn bijzondere mensen die zich inzetten om het evenement succesvol te laten verlopen, zonder dat ze daarvoor iets terug verwachten. Zonder deze mensen zou Okie Dokie Dorp niet kunnen bestaan. We zijn ze dan ook erg dankbaar. We zouden het leuk vinden als jij ook vrijwilliger wilt worden! Jaarlijks openen wij een online inschrijving op deze pagina zodat vrijwilligers zich kunnen aanmelden bij een onderdeel waar ze een taak binnen Okie Dokie Dorp te vervullen.

De vrijwilligersinschrijving van 2022 is inmiddels gesloten.

Hout doneren

Heb jij nog hout liggen dat wij mogen gebruiken voor het bouwen van Okie Dokie Dorp? Bekijk onze checklistchecklist en laat het ons weten!

Sponsoren 2021