Het dorp is afgebroken…

Maar niet voor lang, want volgend jaar zijn wij weer terug! Dat is één ding wat vast staat. Gisteren rond een uur of 4 verlieten de laatste Okie Dokie-ers het Oosterpark. Het park wat nog geen week geleden werd bewoond door 750 spelende kids en ruim 300 enthousiaste vrijwilligers is weg. Het enige bewijs wat daar achterblijft, zijn de platgestampte grasvlaktes waar de grote tent, het zwembad, de zeephelling of een van de vele andere tenten of hutjes stonden.

Ergens in het dorp Wijchen ligt weer een kaal terrein...
Ergens in het dorp Wijchen ligt weer een kaal terrein…

Gelukkig nemen we meer dan genoeg leuke herinneringen mee van deze 42ste Okie Dokie Dorp. De spannende verhalen uit de Wondertuin, het gezellige themalied, het grote waterspektakel op vrijdag, de jolige Muziekcafé tuinmannen, het fantastische weer en natuurlijk het emotionele afscheid van Robijn Hoet, de Hovenaar, Heer Hangslot en Grat en Chayenna Tuinfluiter op vrijdagavond. En gelukkig hebben we meer dan genoeg foto’s en video’s verzameld, zodat we deze week nooit, nooit vergeten.

De organisatie wilt iedereen bedanken die ook deze editie van Okie Dokie Dorp tot een groot succes hebben gemaakt. Met op de eerste plaats natuurlijk onze hardwerkende en onvermoeibare vrijwilligers die er voor hebben gezorgd dat alle 750 kinderen wederom een onvergetelijke week hebben gehad! Daarnaast natuurlijk ook al onze sponsoren die er voor zorgen dat Okie Dokie Dorp elk jaar weer plaats kan vinden dankzij financiële of materiele steun! En we bedanken natuurlijk de kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s die ons elke ochtend om 10:00 begroetten met een brede glimlach… want daar doen we het uiteindelijk voor!

Dank je wèèèèèèl !!!!!!!!!!!!!!!!!!

En zet het maar alvast in je agenda: Okie Dokie Dorp 2014 vindt plaats van 11 tot en met 15 augustus!