Inschrijven

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en wil jij meedoen met Okie Dokie Dorp? Vraag dan aan je ouder/verzorger of ze je via deze pagina inschrijven!

De inschrijving voor Okie Dokie Dorp 2022 is inmiddels gesloten.

 

 

Meedoen met Okie Dokie Dorp

Als jij meedoet aan Okie Dokie Dorp, zullen we je in een groepje van maximaal 15 kinderen plaatsen. Dit doen we op basis van leeftijd. Er zijn groepjes met gele petjes (4, 5, en 6 jaar), rode petjes (7 en 8 jaar), groene petjes (9 en 10 jaar), en blauwe petjes (11 en 12 jaar). Wil jij graag bij jouw vrinedjes in een groepje? Dan kan je bij jouw inschrijving een voorkeur aangeven voor 2 vriendjes waarbij jij graag in een groepje wilt. Let er wel op dat deze vriendjes in dezelfde leeftijdscategorie zitten!

Hoe werkt het?

Zodra de inschrijving is geopend, kan je via deze pagina jouw gegevens achterlaten. Helaas kunnen niet alle kinderen meedoen, omdat we slechts een beperkte capaciteit hebben. Om die reden wordt er een week na de inschrijving geloot. Kinderen die zijn ingeloot, zijn verzekerd van een kaartje. Kinderen die zijn uitgeloot kunnen op de reservelijst geplaatst worden.

Zodra jouw kind is ingeloot, krijg je van ons een uitnodiging om de kaartjes op te halen. De kaarten kosten €25.- per stuk en kunnen met contant geld of met pin worden voldaan. De kaarten kunnen ook vooraf online al betaald worden. Hiervoor zal je een betaallink per mail ontvangen.

Het kaartophaalmoment van Okie Dokie Dorp 2022 vindt plaats op donderdag 23 juni. De locatie van het kaartophaalmoment is Sportcentrum Arcus (Campuslaan 14, Wijchen).

Gezien de ingelote kinderen al zeker zijn van een plek, is het niet nodig om al eerder in de rij te gaan staan. De deuren zullen echt pas om 19:00 uur geopend worden, maar om bijvoorbeeld 20:30 uur komen, is ook nog ruim op tijd!

Loting

De loting kent drie uitslagen: je bent ingeloot, je bent uitgeloot, of je staat op de reservelijst. De uitslag ontvang je per mail. Ben je uitgeloot? Niet getreurd, want dan ontvang je volgend jaar voorrang op de inschrijving. Hier ontvang je automatisch een mail over in april. Ook als je minimaal drie dagen vrijwilliger bent, krijgen jouw kinderen volgend jaar voorang op de inschrijving. Voor meer informatie hierover of over het opgeven als vrijwilliger, kijk hier.

De reservelijst hebben wij nodig om kaarten die onverwacht nog beschikbaar komen in aanloop naar Okie Dokie Dorp, toe te wijzen aan andere kinderen. Deze reservelijst wordt op volgorde van loting gebruikt. Voor de volledigheid: plaatsing op deze lijst biedt geen enkele garantie. Wij doen ook geen uitspraken over de kans op een kaartje.

Meerdere kinderen inschrijven

Er kunnen maximaal 5 kinderen tegelijkertijd worden ingeschreven. Vul hiervoor eerst de gegevens van het eerste kind in en klik op de knop “Schrijf kind in”. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om een ander kind onder hetzelfde inschrijfnummer onder te brengen of om de inschrijving te sluiten. Het toevoegen van kinderen aan hetzelfde inschrijfnummer zorgt ervoor dat deze kinderen gezamenlijk geloot worden.

Als je – al dan niet per ongeluk – ervoor kiest om de inschrijving te sluiten, kan dit niet meer teruggedraait worden. Het toevoegen van een ander kind aan dit inschrijfnummer is dan niet meer mogelijk. In dit geval dien je een nieuwe inschrijving te starten waardoor de mogelijkheid bestaat dat de kinderen uit de ene inschrijving worden ingeloot en de kinderen uit de andere worden uitgeloot.

Kaarten ophalen

Zodra jouw kind is ingeloot, krijg je van ons een uitnodiging om de kaartjes op te halen. De kaarten kosten €25.- per stuk en kunnen met contant geld of met pin worden voldaan. Er kan ook online al betaald worden. Hiervoor ontvang je een betaallink per mail.

Kaarten moeten per inschrijving worden opgehaald, dus alle kaarten binnen één inschrijving moeten gelijktijdig opgehaald en betaald worden. Neem een printje van de e-mail met het inschrijfnummer mee, of laat de e-mail met de bevestiging van deelname op je telefoon ter plekke zien.

Het kaartophaalmoment van Okie Dokie Dorp 2022 vindt plaats op donderdag 23 juni. De locatie van het kaartophaalmoment is Sportcentrum Arcus (Campuslaan 14, Wijchen).

Mocht het niet lukken om de kaarten op deze avond op te halen, vraag dan een opa, oma, buurman/vrouw, vriend(in), etc. om dit voor je te doen. Als zij het inschrijfnummer van de kaarten kunnen tonen, is dit geen probleem!

FAQ

Ik heb verkeerde gegevens ingevuld, wat nu?
Controleer op de laatste pagina van de inschrijving nogmaals of alle verstrekte informatie juist is. Zodra je de inschrijving hebt verstuurd, is het niet meer mogelijk om deze gegevens zelf aan te passen. Neem hiervoor contact op via info@okiedokiedorp.nl.

Maakt het moment van inschrijven verschil?
Nee, het moment van inschrijven maakt geen verschil in de loting. Die is volledig willekeurig. De inschrijving dient wél binnen de inschrijfperiode verstuurd te worden.

Ik hoor voorrang te krijgen op mijn inschrijving, maar ik heb nog geen mail gehad.
Is jouw kind vorig jaar uitgeloot, of ben je vorig jaar minimaal 3 dagen vrijwilliger geweest? Dan heb je recht op voorrang op de inschrijving. Hiervoor ontvang je in april automatisch een mail. Soms kan het zijn dat er iets mis gaat. Neem hiervoor – nadat je jouw ongewenste email hebt gecontroleerd – contact op met info@okiedokiedorp.nl.

Mag ik kinderen van verschillende leeftijdscategorieën onder één inschrijving inschrijven? En mag ik ook vriendengroepjes opgeven?
Ja, dat mag. We stellen maximaal 5 kaarten per persoon beschikbaar. Onze voorinschrijving voorziet daar ook in. De loting die later volgt, loot uit de inschrijvingen, dus niet uit individuele kinderen. Tijdens de inschrijfprocedure kunt u er zelf voor kiezen om kinderen in te schrijven onder hetzelfde inschrijfnummer. Daardoor weet u in ieder geval zeker dat alle kinderen binnen deze inschrijving óf allemaal wel óf allemaal niet worden ingeloot. Welke leeftijd de kinderen binnen deze inschrijving hebben, maakt niks uit. Het hoeven ook niet alleen maar kinderen uit het eigen gezin te zijn. Een vriendengroepje opgeven kan dus ook.

Hebben kinderen uit de gemeente Wijchen voorrang op kinderen van buiten de gemeente?
Ja. Mocht er meer vraag dan aanbod zijn, dan hebben kinderen uit onze eigen gemeente voorrang. Ouders buiten Wijchen verwijzen we graag door naar het brede aanbod aan kindervakantiedorpen in de regio, zoals de bouwdorpen Duuk en Hees in Nijmegen.

Mijn zoon is ingeloot, en mijn dochter niet.
Er wordt geloot per inschrijving, ongeacht of dat deze bestaat uit uw eigen kinderen, of hun vriendjes en vriendinnetjes. Meerdere inschrijvingen per gezin brengt dus het risico met zich mee dat een kind wordt uitgeloot, terwijl broertjes en of zusjes wel ingeloot worden.

Kunnen er niet gewoon meer kaarten beschikbaar worden gesteld voor Okie Dokie Dorp?
Helaas niet. Het aantal beschikbare kaarten is zorgvuldig vastgesteld op basis van de beschikbare ruimte en faciliteiten. We willen alle kinderen en vrijwilligers voldoende ruimte geven en er moet natuurlijk veilig en verantwoord gebouwd kunnen worden.

Kunnen we niet gewoon Okie Dokie Dorp twee weken laten duren? Of meerdere Okie Dokie Dorpjes bouwen?
Hoewel dat een eenvoudige oplossing lijkt, betekent dat achter de schermen een ontzettende hoeveelheid extra werk. Wij blijven afhankelijk van vergunningen, vrijwilligers en sponsoren. Sommige mensen verkijken zich soms op de organisatie achter de schermen, maar het vergt ongelooflijk veel van de organisatie om überhaupt al één week succesvol te maken.