Komende Editie

Agenda 2021

Inschrijving vrijwilligers:
24 t/m 6 juni

Inschrijving kinderen:
24 t/m 6 juni

Okie Dokie Dorp 2021:
16 t/m 20 augustus

 

Beste ouders en kinderen,
 
Zoals beloofd een update over de keuze van het scenario. Wij zetten in op scenario 1. Dit betekent 750 kinderen en voor de kids een Okie Dokie als normaal. Dit is nog wel afhankelijk van de goedkeuring van onze plannen door de veiligheidsregio.
 
Door deze verruiming betekent het dat de inschrijving nog even open kan blijven.
 
Dit houdt in:
– De inschrijving voor de kinderen staat nog open tot zondag 6 juni tot 22:00 uur.
 
– De kinderen die in ronde 1 al ingeschreven zijn, doen bij deze ook sowieso mee! Jullie worden niet meer geloot; uiteraard ontvangen jullie een officiĆ«le bevestiging per mail in juni.
 
– Tijdens de tweede ronde zullen we (bij te veel inschrijvingen) alsnog gaan loten. Als je kind dan helaas wordt uitgeloot, betekent dit jammer genoeg niet dat hij/zij voorrang krijgt volgend jaar.
 
We hopen nog meer kinderen te kunnen vermaken deze zomer en kijken enorm uit naar Okie Dokie Dorp 2021!
afbeelding

 

Inschrijven

Ouders van kinderen die graag mee willen doen aan Okie Dokie Dorp, kunnen hun kinderen via deze webpagina inschrijven.
De inschrijving is open t/m 6 juni 22:00 uur!

       

Vrijwilliger worden

Okie Dokie Dorp is een evenement dat geheel wordt georganiseerd door vrijwilligers. Dit zijn bijzondere mensen die zich inzetten om het evenement succesvol te laten verlopen, zonder dat ze daarvoor iets terug verwachten. Zonder deze mensen zou Okie Dokie Dorp niet kunnen bestaan. We zijn ze dan ook erg dankbaar. We zouden het leuk vinden als jij ook vrijwilliger wilt worden! Jaarlijks openen wij een online inschrijving op deze pagina zodat vrijwilligers zich kunnen aanmelden bij een onderdeel waar ze een taak binnen Okie Dokie Dorp te vervullen.

De vrijwilligersinschrijving van 2021 is inmiddels gesloten.

Pupke lacht

Hout

Heb jij nog hout liggen dat wij mogen gebruiken voor het bouwen van Okie Dokie Dorp? Bekijk deze checklist en laat het ons weten!

Sponsor worden

Het succes van Okie Dokie Dorp is grotendeels te danken aan onze sponsoren.  Wij gebruiken deze inkomsten om de kaartprijs zo laag mogelijk te houden.

Praktische informatie

Meedoen aan Okie Dokie Dorp is super leuk, maar kan de eerste keer een beetje spannend zijn. Met deze informatie ben je helemaal voorbereid!