Laat je horen voor Okie Dokie Dorp!

We zijn blij en vereerd tegelijk: Okie Dokie Dorp maakt kans op een jaar lang financiële steun van Stichting Specsavers Steunt, een initiatief van optiekketen Specsavers. De keten voelt zich erg betrokken bij de lokale gemeenschap en wilt op deze manier wat teruggeven aan lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen. De afgelopen weken konden goede doelen zich aanmelden bij de stichting. Vanuit Specsavers Wijchen strijden vier organisaties, waaronder Okie Dokie Dorp, om de prijs.

specsavers_goede_doel

Om kans te maken op deze mooie prijs, moet er volop worden gestemd. Vanaf 18 november tot en met 16 december kan iedereen elke dag, per e-mailadres, een stem uitbrengen op Okie Dokie Dorp als hét goede doel van Wijchen. Ben je toevallig klant bij Specsavers, dan is dit het moment om een nieuwe bril uit te zoeken. Een deel van de waarde van je aankoop wordt gereserveerd voor het door jou gekozen goede doel (wat je symbolisch doneert met een muntje) en telt mee in de totale stemming.

Het geld zal worden gebruikt voor het onderhoud van de vele materialen die Okie Dokie zelf in beheer heeft, waaronder onze tenten, keten en zwembaden. Zodat alles weer spik-en-span klaar staat voor de volgende 750 kinderen die Okie Dokie Dorp 2014 zullen bezoeken!

Klik hier voor de infopagina van Okie Dokie Dorp als goede doel
Klik hier om te stemmen!