Okie Dokie zoekt hulp: word vriend!

Het is gelukt! Afgelopen najaar hebben we eindelijk intrek genomen in ons nieuwe clubhuis! Dit is het voormalige thuis van petanque vereniging ‘Le Chateau’, tegenover het Maaswaal College aan de Veenseweg. Dit onderkomen zal de komende 40 jaar o.a. worden gebruikt voor vele vergaderingen, onderhoud aan eigen materialen en natuurlijk de decorbouw. Daar zijn we natuurlijk ongelooflijk blij mee, want ons voormalige onderdak op de hoek van de rotonde Zuiderdreef richting Huurlingsedam was niet veel langer meer houdbaar.

Vriend van Okie Dokie

Dankzij de gemeente, diverse sponsoren en de inzet van onze vrijwilligers hebben we een groot deel van de kosten om het pand te betrekken kunnen dekken, maar helaas zitten we nog met een gat in de begroting van 5000 euro. Dat gat willen we ongelooflijk graag dichten, zodat er niet bezuinigd hoeft te worden op de Okie Dokie week zelf. Daarom zijn we actief op zoek naar financiële steun en zullen dit a.s zaterdag 20 juni voor het eerst onder de aandacht brengen. Tussen 10:00 en 16:00 zijn we aanwezig in het centrum van Wijchen om een spelletjesdag te organiseren. Samen met de figuren die de afgelopen jaren op Okie Dokie Dorp waren (waaronder Dr Spielmacher, Robijn Hoet, Vorst de IJswachter, Broekemannetje en Beck Pecker), kunnen de kinderen spelletjes spelen, zijn er kleine prijsjes te verdienen en kunnen ze zich laten schminken. Iedereen is welkom en deelname is gratis. Wij hopen als blijk van waardering op wat financiële steun, hoe groot of klein ook!

De komende maanden loopt deze actie nog door en zal ook op Okie Dokie Dorp nog ruim onder de aandacht worden gebracht. Met het eindfeest op vrijdagavond 21 augustus zullen wij het eindbedrag bekend maken.

Word u ook vriend van Okie Dokie?? Alle bedragen zijn meer dan welkom. Bij een donatie van 20 euro of meer krijgt u van ons een digitaal aandenken op onze website, waarmee u aan vrienden en familie kunt laten zien dat u Vriend van Okie Dokie bent!

Wees er dus bij, volgende week zaterdag in het centrum van Wijchen! Na deze dag zullen foto’s en video’s van de dag én al onze nieuwe ‘Vrienden Van’ worden gepubliceerd!