Opgeven vrijwilligers: We zitten weer vol!

Om 11.00u deze ochtend werden de lijnen weer geopend om je op te geven als vrijwilliger voor Okie Dokie Dorp 2014. En we zijn wederom overdonderd door het grote enthousiasme, waarmee iedereen zijn best heeft gedaan om zich in te schrijven! De telefoon stond roodgloeiend! Alle groepjes zitten inmiddels vol, dus daar hoeft niet meer voor gebeld te worden.

Vanaf 14.00u ging de tweede belronde van start. Jonge vrijwilligers en vrijwilligers voor de tenten konden vanaf dat moment gaan bellen. En ook daar liep het storm. In minder dan een uur waren we ook in die categorieën ruim voorzien! We zoeken alleen nog een paar creatieve, handige handen voor de handenarbeid en de knappe koppen/schmink tent. Tot 16.00u kan er nog worden gebeld. Vanaf morgen kun je Daniëlla iedere donderdag tussen 20:30u en 22:00u bereiken op nummer: 06-36111481. Voor vragen kun je ook mailen naar daniella@okiedokiedorp.nl.

Het lijkt bijna vanzelfsprekend dat we elk jaar weer op jullie kunnen rekenen. Voor veel andere kindervakantie dorpen in het land is dat helaas niet zo, dus we kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we zijn voor ieders bijdrage! Ontzettend bedankt allemaal!!