Oproep: Okie Dokie zoekt veel pallets

Hallo aan eenieder die Okie Dokie Dorp een warm hart toedraagt,

Op de eerste plaats natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar weer eens een zonnig Okie Dokie mag worden. 🙂

De voorbereidingen voor Okie Dokie Dorp 2015 zijn alweer enkele maanden in volle gang. En dit jaar hebben we het drukker dan ooit. Waarom? Na jaren zoeken en veelvuldig overleg met de Gemeente Wijchen hebben wij nieuw onderkomen gevonden voor onze opslag en decorbouw! Direct na Okie Dokie 2014 hebben wij afscheid genomen van onze schuur bij de rotonde bij het Oosterpark (hoek Zuiderdreef / Mulder, ingang Huurlingsedam) en onze intrek genomen in het voormalige clubhuis van Petanque vereniging “Le Chateau” tegenover het Maaswaal College aan de Veenseweg. Hoewel we inmiddels wel verhuisd zijn moet er nog genoeg gebeuren in het pand zelf, maar zijn ontzettend blij met onze nieuwe stek. Een heus Okie Dokie clubhuis, waar het hele jaar door alle Okie Dokie groepen (zoals de decorgroep, de stuurgroep, de sponsorgroep, de houtgroep etc.) hard gewerkt zal worden om ook van Okie Dokie 2015 weer een groot succes te maken!

Hoewel onze nieuwe locatie ons heel veel voordelen biedt ten opzichte van de oude locatie, hebben we er ook een extra uitdaging bijgekregen. Denk je aan Okie Dokie, dan denk je aan hutten. Denk je aan hutten, dan denk je aan hout, vooral pallets. Veel pallets! Om alle kids de mooiste hut van Okie Dokie te kunnen laten timmeren, zoeken wij elk jaar veel pallets. Op onze oude locatie hadden we nog mogelijkheden om een deel van dit aantal zelf op te slaan en in aanloop naar Okie Dokie zelf pallets op te halen bij bereidwillige bedrijven. Helaas biedt ons nieuwe clubhuis die ruimte niet meer. Daarom deze noodkreet.

Wij zijn dringend op zoek naar bedrijven die enkele dagen voor de start van Okie Dokie Dorp (17-8) in de gelegenheid zijn om ons een partij pallets te leveren (ophalen of brengen). Het gaat dan om hele pallets, waarmee veilig hutten gebouwd kunnen worden. In totaal gaat het om 1100 pallets en zoeken bedrijven die bij voorkeur een grote hoeveelheid pallets beschikbaar kunnen stellen. Werkt u bij een bedrijf dat aan deze vraag kan voldoen, kent u iemand die ons uit de brand kan helpen of heeft u een goede tip hoe we aan een grote hoeveelheid pallets kunnen komen, dan zijn we u meer dan dankbaar! Immers, zonder pallets, geen Okie Dokie Dorp.

In alle gevallen kunt u contact opnemen met Mike Punte per e-mail: mike@okiedokiedorp.nl

We kijken uit naar de eerste reacties. Bij voorbaat heel veel dank namens 750 gele, rode, groene en blauwe petjes!

Stuurgroep Okie Dokie Dorp