Specsavers kiest Okie Dokie Dorp: bedankt allemaal!

De eindstreep is bereikt! Bijna een maand lang heeft iedereen die Okie Dokie Dorp een warm hart toedraagt volop gestemd in de actie van Stichting Specsavers Steunt. En vanmiddag kwam daar de verlossende mail binnen bij de Okie Dokie stuurgroep:

“De stemronde voor de spaarronde 2014 is ten einde en Okie Dokie Dorp behoort tot de winnaars. Gefeliciteerd! Vanaf januari 2014 gaat Specsavers Wijchen een jaar lang sparen voor Okie Dokie Dorp en een landelijk doel. Voor elk verkocht hoortoestel of verkochte bril wordt een vast bedrag gedoneerd aan Stichting Specsavers Steunt. De spaarronde loopt tot en met 31 december 2014. In januari 2015 is de opbrengst voor Okie Dokie Dorp bekend.”

Het was zeker de laatste dagen extra spannend, waarbij we geregeld onze eerste positie moesten afgeven aan het tweede goede doel in de race. Maar dankzij jullie (dagelijkse) inzet hebben we met een nipte meerderheid kunnen winnen! Bedankt lieve ouders, opa’s, oma’s, vrienden, sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk de klanten van Specsavers die in de winkel hun steentje hebben bijgedragen!