Vrijwilligers

De inschrijving voor vrijwilligers van Okie Dokie Dorp 2018 zal dit jaar digitaal plaats gaan vinden van woensdag 28 maart, tot zondag 1 april, meer info vind je hier!

 

Elk jaar weer komen er zo’n 750 kinderen naar Okie Dokie Dorp om de leukste week van het jaar mee te maken, want tja… niks moet, alles mag. Om dat allemaal in goede banen te leiden kan Okie Dokie Dorp elk jaar weer rekenen op een trouwe groep vrijwilligers die vaak ooit zelf nog kind op Okie Dokie waren. En die op hun beurt nu zelf de kinderen van Okie Dokie Dorp een te gekke tijd mogen bezorgen.

Met het stijgende aantal kinderen de afgelopen 20 jaar heeft Okie Dokie ook steeds meer vrijwilligers moeten mobiliseren. Maar wat blijkt… voor onze vrijwilligers is Okie Dokie ook de leukste week van het jaar! Als de vrijwilligers inschrijving begint, staat de telefoon rood gloeiend en hebben we binnen enkele uren al ruim 300 vrijwilligers mogen vastleggen. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor, want zonder vrijwilligers kan Okie Dokie Dorp niet bestaan.

Lijkt het jou wat om Okie Dokie als vrijwilliger mee te maken? Dat kan! Er zijn verschillende taken in te vullen op Okie Dokie, zoals bijvoorbeeld:

– Het leiden van een groepje met 15 kinderen
– Ondersteunen in de tenten (schmink tent, handenarbeid tent, programmagroep tent)
– Ondersteunen op het achterveld
– Diverse andere taken