top of page

Handige Informatie

Er is op Okie Dokie Dorp heel wat te beleven. Met deze informatie ben je goed voorbereid op de leukste week van het jaar!

Kleding

Pas je kleding aan op de weersverwachting, maar wees voorbereid op een omslag. Het kan nooit kwaad om een extra trui in te pakken voor het geval het kouder blijkt dan verwacht. Zorg er in elk geval voor dat je kleding vies mag worden. We gebruiken namelijk verf om de hutten te versieren, maar soms belandt er per ongeluk een flinke klodder op je beste vriend(in)! Oeps…

Ook de schoenen die je aantrekt zijn heel erg belangrijk. Je gaat hutten bouwen met je vriendjes en vriendinnetjes, dus je hebt schoenen nodig waarmee je lekker kan rennen, klimmen en klauteren. De hutten worden gebouwd met hout en spijkers, dus trek stevige, dichte schoenen aan.

Verder is het ook belangrijk dat je je kaart en je petje meeneemt. Je kaart is namelijk je toegangsbewijs tot Okie Dokie Dorp. Je petje krijg je op de allereerste dag van jouw groepsbegeleiders. Op zowel je petje als je kaart staan je naam en je groepsnummer. Dit is ontzettend handig, want zo weet iedereen wie je bent en bij welke begeleiders jij hoort. Mocht je dan even niet de weg terug weten naar je hutje, kan je aan elke vrijwilliger vragen of die jou kan helpen!

Zwemmen

Er zijn voor alle leeftijden zwembaden aanwezig (met toezicht!). Met warm weer kan je dus je zwemkleding meenemen om tussendoor lekker af te koelen in het zwembad. Met warm weer worden ook waterspelletjes georganiseerd. Super handig dus om altijd een handdoek bij je te hebben.

Ook zonnebrand is geen overbodige luxe. Er is zonnebrand aanwezig op het terrein en de vrijwilligers doen hun uiterste best om erop toe te zien dat alle kinderen zich voldoende insmeren. Het helpt hierbij enorm als de je al bent ingesmeerd wanneer je naar Okie Dokie Dorp toe gebracht wordt.

Eten

Vergeet vooral je lunch niet. Dan kan je in de middag met je groepsgenootjes picknicken bij jullie zelfgebouwde hut. Je mag zo veel eten meenemen als je zelf wilt, zo lang je met je vriendjes deelt. Er is de hele dag gratis drinken (ranja en water) beschikbaar op het terrein. Ook zorgen wij dagelijks voor een snoepje en een (gezonde) snack.

Kosten

Een kaartje voor Okie Dokie dorp kost 25 euro 

Paklijst

Zo. Dat was een lang verhaal. Laten we even op een rijtje zetten wat je allemaal moet aantrekken of meenemen:

  • Gepaste kleding

  • Extra trui/jas

  • Stevige, dichte schoenen

  • Je kaart en je petje

  • Zwemkleding

  • Handdoek

  • Zonnebrand

  • Lunch

bottom of page