top of page

Sponsoren

Okie Dokie Dorp is een groot, populair vijfdaags kindervakantiedorp in Wijchen voor ruim 800 kinderen, door 300 vrijwilligers. Okie Dokie Dorp zou niet bestaan zonder haar sponsoren, we zijn hun dan ook ontzettend dankbaar! 

850

KINDEREN (4 t/m 12 jaar)

350

VRIJWILLIGERS

5

DAGEN

2.800

BEZOEKERS OP HET EINDFEEST

Wat is Okie Dokie Dorp?

Okie Dokie Dorp is een kindervakantiedorp in Wijchen dat al meer dan jaar 50 jaar bestaat. Het is een groot, populair vijfdaags evenement voor ruim 800 Wijchense kinderen.

Het Oosterpark in Wijchen verandert in juli/augustus in een waar kinderparadijs vol houten hutjes en tenten met leuke activiteiten. Te denken valt aan een schminktent, een echt muziekcafé, een lab tent, een klimwand en zwembaden.

 

De Financiën

Naast de kaartverkoop, subsidies en inkomsten op het terrein zijn sponsorinkomsten voor Okie Dokie Dorp zeer belangrijk. Wij gebruiken deze inkomsten om de kaartprijs zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij omdat wij vinden dat Okie Dokie Dorp toegankelijk moet zijn voor iedereen. Hierbij kunt u helpen.

Sponsormogelijkheden

Er zijn verschillende manieren waarop u uw naam aan Okie Dokie Dorp kunt verbinden. Zo draagt u uw steentje bij en het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen én maakt u vele Wijchense kinderen ontzettend blij.

 

Wij bieden een aantal middelen om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de brede doelgroep van Okie Dokie Dorp.

 

In het overzicht dat u op deze pagina kunt downloaden vindt u de pakketten die wij voor u hebben samengesteld. De pakketten verschillen in bedragen en in de tegenprestaties die Okie Dokie Dorp levert voor het afnemen van een pakket. Uiteraard staan wij open voor andere ideeën. Wij nodigen u van harte uit deze ideeën aan ons kenbaar te maken en gaan dan graag in overleg.

Samen met u willen wij er weer een mooi festijn van maken.

Okie-Dokie-Dorp-Wijchen-2019-29.jpg

Contactinformatie

sponsorgroep@okiedokiedorp.nl

t.a.v.
Hans de Jong
06 28 56 99 23
hans@okiedokiedorp.nl

bottom of page